Fodbold nyheder

Agent:
Lukaku ville til Chelsea allerede før Inter-skifte i 2019

Af Asbjørn Steffensen

Premier League-klubben har altid haft en speciel plads i hjertet hos den belgiske angriber, der også har spanske drømme.


Romelu Lukaku skiftede i sommers de italienske mestre fra Inter ud med sin gamle klub, Champions League-vinderne, Chelsea. Efter 64 mål i 95 kampe i den italienske klub skiftede belgieren tilbage til den klub, der for ti år siden hentede ham i Anderlecht. The Blues har en speciel i hjertet hos belgieren, hvilket en nylig historie fra hans agent blot bekræfter.

I et interview med engelske Sky Sports fortalte Lukakus agent, Federico Pastorello, at angriberen gerne ville til Chelsea inden sit skifte til Inter.

- I løbet af hans sidste sæson i Manchester United, havde han hele tiden Chelsea på hjernen. Også Real Madrid, for at være ærlig. Det er en anden drøm, han har, hvad angår hans karriere, men Chelsea var 100 procent hans mål, sagde Pastorello og fortsatte:

- De (Chelsea, red.) var hans barndoms-kærlighed, så det har altid været hans ønske at komme tilbage. Det var et spørgsmål om stolthed. Det havde han i sit hoved og sit hjerte.

Lukaku blev solgt for 880 millioner kroner i sommers, efter at havde vundet det italienske mesterskab med Inter, hvilket gør ham til den syvende-dyreste spiller nogensinde.

Mere om Romelu Lukaku

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik