Fodbold nyheder

Chambers efter førsteberøringsscoring: Bænken havde set den komme

Af Philip Dar

Den engelske midtstopper scorede på ren Bendtner-vis, da Arsenal sænkede Leeds i Carabao Cup

Article image

23 sekunder. Længere skulle Calum Chambers ikke bruge efter sin indskiftning, for at bringe Arsenal foran 1-0 i ottendedelsfinalen af Carabao Cup tirsdag aften. Efter klumpspil i feltet efter et hjørnespark, headede Chambers bolden over stregen, dog kun lige akkurat, da mållinjeteknologien måtte i brug for at godkende Chambers´ lynscoring, som ledte Arsenal-fans´ tanker hen på Nicklas Bendtners første scoring i Arsenal-trøjen.

Efter sin scoring, løb Chambers ud mod bænken for at juble med manager Mikel Arteta, staben og resten af sine holdkammeratere, og det var der en helt speciel grund til.

- Alle på bænken, som sendte mig på banen, dødboldstræneren Nico, manageren, de sagde alle ”løb ind og scor på din første berøring”, og det overbeviste mig, så jeg var nødt til at løbe ned og juble med dem. Sådan siger Calum Chambers i et interview til klubbens hjemmeside efter tirsdagens sejr.

Calum Chambers sætter samtidig ord på Arsenals ambitioner i Carabao Cup, som London-klubben tager yderst alvorligt.

- Vi vil gå hele vejen nu. En klub som Arsenal, skal kunne gå hele vejen og kæmpede med om trofæer i alle turneringer, så det er selvfølgelig vores mål. Vi er fuldt fokuseret og tror på det, siger Chambers til Arsenals hjemmeside

Mere om Calum Chambers

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik