Fodbold nyheder

West Ham sætter ny pris på stjerne efter rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Declan Rice har fart på karrieren, og hans værdi er steget markant de sidste to år. Nu tager hans pris dog endnu et hop. I hvert fald, hvis man spørger West Ham-manager David Moyes.

Article image
Ritzau-Scanpix

Man har ikke kunne sætte mange fingre på Declan Rices udvikling i løbet af hans korte karriere. Den unge engelske midtbanespiller har slået fast, at han er en af de største talenter i hele Europa. Det ser dog ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Også på landsholdet har Declan Rice haft en kometkarriere. Her er det blevet til 27 kampe for den 22-årige.

Flere af de største klubber i verden har en stor interesse i at hente englænderen. I særdeleshed Chelsea, hvor Declan Rice har haft sin opvækst, synes som et oplagt sted, hvor han kan fortsætte sin karriere.

Det skal dog ikke blive billigt for den engelske storklub, hvis de skal hente West Hams stjernefrø. David Moyes og West Ham United er i hvert fald ikke klar til bare at slippe deres største stjerne.

- Engang kunne man få Declan for 900 millioner. Den tid er ovre. Det havde ellers været et røverkøb. Vi kan bare ikke tillade det mere, sagde David Moyes til Sky Sports.

Declan Rice har spillet 156 kampe for West Ham. Her har scoret syv mål, samt lavet syv oplæg.

Mere om Declan Rice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik