Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Stor chance for at Van de Beek forlader Manchester United

Af Asbjørn Steffensen

Den anerkendte italienske journalist mener, at den hollandske midtbanespiller med stor sandsynlighed forlader Old Trafford.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sidste sommer hentede Manchester United hollandske Donny van de Beek i Ajax efter nogle succesrige år i Ajax. Det er dog aldrig blevet det eventyr, som den 24-årige midtbanespiller havde håbet på. Flere spillere er foran ham i køen til spilletid på holdet og han indgår på ingen måde i manager Ole Gunnar Solskjærs planer.


Efter kun lidt over et år i den røde trøje bliver der spekuleret i, om van de Beek skal tage sine talenter andetsteds. Onsdag skriver den anerkendte italienske journalist Fabrizio Romano, at der er en stor chance for, at hollænderen forlader Manchester United og sætter dermed yderligere gang i rygterne om midtbanespillerens fremtid.

Tidligere på ugen blev van de Beek sat i forbindelse liga-rivalerne fra Everton, der angiveligt skulle have budt på den hollandske landsholds-spiller. Disse rygter skød Ole Gunnar Solskjær dog ned og sagde, at der havde været spekulationer men ingen konkrete bud.

- For mig, er han en Manchester United-spiller, og han bliver ved med at kæmpe hårdt, sagde Solskjær til den hollandske tv-kanal RTL 7.

Van de Beek har spillet 39 kampe for Manchester United men spiller kun 41 minutter i gennemsnit pr kamp.

Mere om Donny van de Beek

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik