Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

AS Monaco-midtbanespilleren Aurelien Tchouameni er et varmt navn på fodboldens rygtebørs. Senest har de tre Premier League-klubber Liverpool, Manchester City og Manchester United meldt sig ind i kampen om den 21-årige franskmands underskrift. (ESPN)


Raheem Sterling kan forlade Manchester City, hvis han ønsker det. Det meddeler klubbens manager Pep Guardiola. (The Guardian)

Manchester City vil gerne erstatte Raheem Sterling med Bayern Münchens mål-mager Robert Lewandowski, hvis den engelske kant-spiller forlader Premier League-klubben. (Express)

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær har accepteret, at Jesse Lingard ikke vil forlænge sin kontrakt med klubben. (Evening Standard)

Paul Pogbas agent Mino Raiola har travlt med at tilbyde sin franske klient til flere europæiske topklubber. Senest er Manchester United-profilen, hvis kontrakt udløber næste sommer, blevet tilbudt til FC Barcelona. (ESPN)

Evertons Dominic Calvert-Lewin topper Arsenals ønskeliste næste sommer. (Football London)


Antonio Rüdiger er absolut ikke tilfreds med det kontrakttilbud, som Chelsea er kommet med. Den tyske forsvarsspiller har kontraktudløb med London-klubben næste sommer. (Sport1)

Gabriel Martinelli kommer ikke til at forlade Arsenal på leje i januar. Det bekræfter Arsenals manager Mikel Arteta. (The Athletic)

Hvis Newcastle United opsiger samarbejdet med manager Steve Bruce i næste uge, så er den tidligere Shakhtar Donetsk- og Roma-træner Paulo Fonseca en af kandidaterne til jobbet som manager i Premier League-klubben. (ESPN)

Eintracht Frankfurt forventer ikke, at deres serbiske kant-spiller skifter til Newcastle United til januar. (Sport1)

Rangers’ midtbanespiller Joe Aribo er et transferemne i Crystal Palace. (Football Insider)

Norwich, Leicester, Everton og Manchester United arbejder alle på at lokke den 18-årige back Calvin Ramsay ud af armene på Aberdeen. (Sun)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik