Fodbold nyheder

Endnu en PL-manager er ikke interesseret i falske overskrifter om Newcastle-job

Af Kasper Leif Pedersen

Manager for Brighton, Graham Potter, har kaldt overskrifterne der linkede ham som overtager fra Steve Bruce som falske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle United fik sidste uge solgt aktiemajoriteten til det Saudiarabiske konsortium PIF. Dermed går Premier League-klubben en spændende tid i møde, hvori der skal ske en progressiv ændring af klubben, samt eventuelle udskiftninger af ledelsen. Dermed regner man med Newcastle-manager, Steve Bruce, skal udskiftes fra roret. Tidligere i dag kunne man læse, at Leicester-manager, Brendan Rodgers, havde ingen intentioner eller interesse i at overtage managersædet i Newcastle. Dog er det ikke det eneste navn som Saudiaraberne er interesseret i.

Brighton-manager, Graham Potter, er en af de varmeste navne i europæisk fodbold, da han historisk set har givet klubben den bedste start på en Premier League-sæson. Dette har gjort, at englænderen er blevet rygtet kraftigt til 'The Magpies' – nu kommenterer han selv på overskrifterne til BBC.

- Jeg føler med fansene, da de er nødsaget til at læse spekulationer eller falske overskrifter, der ikke er korrekte. Det er ikke mere end et år siden, at rygterne omhandlede om jeg gjorde et godt arbejde eller, at det var tid til at forlade klubben. Umiddelbart stoler jeg ikke på de positive rygter, og jeg lader mig ikke rive med, hvis de er negative.

Den tidligere Østersund-træner skrev under med Brighton I 2019.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik