Fodbold nyheder

Liverpool interesserede i tre Leeds-spillere

Af Mathias Guldberg

I følge Football Insider er Liverpool interesserede i tre af Leeds-manager Marcelo Bielsas tropper: Phillips, Raphinha og Meslier.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kalvin Phillips, Raphinha og Illan Meslier.


Disse tre Leeds-spillere er i følge en rapport fra Football Insider på Liverpools ønskeliste og det kan ikke komme som nogen overraskelse, da de hver især har gjort sig pænt bemærket i sidste og nuværende sæson.

Kalvin Phillips spillede et glimrende EM for England og er siden Bielsas tiltrædelse som manager blevet Leeds' vigtigste spiller.

Raphinha har netop fået sin landsholdsdebut for Brasilien, hvor han på én halvleg lagde op til tre mål mod Venezuela. I sidste sæson i Premier League scorede han seks mål og lavede tre assists, mens han allerede står noteret for tre scoringer i den igangværende bedste engelske liga.

Illan Meslier er med sine 21 år et stjernefrø, der spillede hele sidste sæson på mål for Leeds i Premier League, hvor han blev kåret til årets unge spiller i klubben på grund af sine flotte præstationer. Han optræder også på det franske U21-landshold.

Om Liverpool får held med at fravriste Leeds nogle af deres bedste spillere er svært at sige, men det kan blive svært, da Leeds i sommers underskrev en ny femårig kontrakt med Illan Meslier og arbejder på en kontraktforlængelse med Kalvin Phillips. Raphinha er måske det bedste bud.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik