Fodbold nyheder

Har planen klar: Real Madrid vil hente Rudiger

Af Philip Dar

Madrid-klubben ved præcis hvordan de vil snyde flere europæiske storklubber for tyskerens underskrift.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det ser efterhånden svært ud for Chelsea, hvis de skal beholde tyske Antonio Rudiger på lønningslisten. Flere europæiske storklubber har meldt sig ind i kampen om forsvarsspillerens underskift, og nu melder endnu en sig.


Det drejer sig som den madrilenske storklub, Real Madrid, som har lagt en klar plan for, hvordan de skal lokke Rudiger til klubben. Antonio Rudigers kontrakt løber på sidste år, hvilket betyder, at Chelsea kan være nødsaget til at sælge tyskeren til sommer, hvis de vil undgå at skulle lade ham gå gratis, som altså vil være konsekvensen hvis ikke en ny kontrakt indgås.

Real Madrids plan er delt op i tre `tilbud` til den tyske midtstopper. Det skriver Goal. Først og fremmest, ønsker Real Madrid at forsikre Rudiger om, at hans sportslige ambitioner kan indfries på Santiago Bernabeu. Derefter tilbydes Rudiger en lukrativ lønpakke, som vil sikre ham 59,5 millioner kroner om året, hvilket vil være knap 44 tusind kroner mere om ugen end Chelseas løntilbud, ifølge The Express.

Hvis de 44 tusind kroner mere om ugen ikke er attraktivt nok for Antonio Rudiger, så tilbyder Real Madrid også en `sign-on fee´ på et ukendt, men særdeles højt beløb. Det skriver TEAMtalk.

Mere om Antonio Rüdiger

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE