Fodbold nyheder

Peter Møller med vild udmelding om Christian Poulsen

Af Mikkel Aarup

Danmarks nye assistenttræner er ikke færdig med at få omtale, for nu har DBU’s fodbolddirektør kommet med en ny udmelding omkring Christian Poulsens tilgang til landsholdet.

Article image
Ritzau-Scanpix

For noget tid siden kunne DBU præsentere deres nye assistenttræner til Kasper Hjulmand træner stab. Her var det ingen ringere end den tidligere landsholds legende Christian Poulsen. Det resulterede i masse fodboldfans tog til tasterne vedrørende den nye tilgang til landsholdet, og nu har Peter Møller endnu en gang kommenteret på tilgangen af den nye assistenttræner.

- Indtil videre har Christian kun været assistenttræner i Ajax, og jeg vil sige, at han skal ud og have noget mere erfaring et andet sted, før han kan blive landstræner. Det siger alle trænerne i hvert fald selv, for der er stor forskel på at være assistenttræner og cheftræner, siger Peter Møller til Ritzau.

Her bliver der hentydet til, om Christian Poulsen er en mulig afløser efter Kasper Hjulmand. Det kan man så mene Peter Møller ikke helt mener den tidligere landsholdsspiller er klar til. Peter Møller tilføjer også at, han håber Christian Poulsen vil gå klubvejen, så DBU måske kan få flere træner ud i udlandet.

Den nye assistenttræner havde ikke kun tilbud fra DBU – om at blive herrelandholdets assistent træner. Christian Poulsen var assistenttræner for Ajax Amsterdam, som han også selv spillede for, da han var aktiv som fodboldspiller. Christian Poulsen havde også muligheden for at blive i den hollandske hovedstadsklub, men det takkede han nej tak til og valgte Danmark i stedet for.

Christian Poulsen nåede 92 landskampe for Danmark.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik