Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Avis: Barca planlægger salg af reserve

Ifølge den spanske avis SPORT er det blot et spørgsmål om tid, før den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti kan være fortid i FC Barcelona.
Udrensningen er i gang hos Barcelona. I sommerens transfervindue vinkede man således farvel til profiler som Miralem Pjanic, der blev udlejet til Besiktas, mens Antonie Griezmann tog retur til Atletico Madrid på en permanent aftale– og nu kan Griezmanns landsmand Samuel Umtiti også være på vej ud af døren.

For ifølge den spanske avis SPORT planlægger den catalanske storklub i øjeblikket at skille sig af med den franske forsvarsspiller. Avisen mener at vide, at det blot er et spørgsmål om tid, før Umtiti kan være fortid i Barcelona. Faktisk kan det allerede ske til vinter, skriver avisen.

Det bliver dog ikke sådan, at parterne skilles uden, at det også medfører lidt tiltrængte kroner i den kriseramte storklubs klubkasse. Umtiti har nemlig først kontraktudløb med Barcelona i sommeren 2023, og derfor kræver det, at andre klubber kan betale en god sum penge for at hente franskmanden til klubben.

Et skifte vil dog give god mening for begge, da Samuel Umtiti i den grad har været ude i kulden i det catalanske. Han har nemlig slet ikke været i aktion for klubbens førstehold i denne sæson, mens det blot blev til 16 kampe på tværs af alle turneringer i sidste sæson.

Heller ikke i sæsonen før det var Samuel Umtiti en af de første på holdkortet. Her optrådte den 27-årige franskmand blot 18 gange i Barcelona-trøjen. Det er dermed ikke blevet til meget spilletid for Umtiti i de seneste tre sæsoner.

Samuel Umtiti har af flere omgange været rygtet væk fra Barcelona. Tidligere blev han sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor West Ham angiveligt lurede i kulissen, men englænderne valgte at kigge andre veje, hvorfor Umtiti fortsat sidder fast i det spanske uden spilletid.

27-årige Umtiti har spillet 132 kampe for FC Barcelona, hvor han kom til i 2018, hvor han skiftede fra franske Lyon.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER