Jens Stage målscorer i begge ender da FC København smed sejren i sidste sekund

Efter en uskøn kamp var FC København på vej mod de tre point, før Viborg i sidste sekund fik bolden i nettet.
Der havde rumsteret en masse i kulissen hos FC København i dagene op til Superliga-opgøret mod Viborg. To fyringer af to centrale skikkelser i klubben havde fyldt meget i medierne og måske også påvirket spillerne.

For det var ikke en køn fodbold-kamp, folk i Parken var vidne til søndag aften. Spillet foregik ikke i et specielt højt tempo og FC København havde svært ved at skabe noget på den sidste tredjedel.

Viborg fik kampens første store mulighed, da Jay-Roy Grot belv spillet helt fri foran mål. Men hollænderens forsøg manglede skarphed og trillede forbi mål.

Hjemmeholdet havde boldbesiddelsen i de første 45 minutter, men blev aldrig rigtig farlige foran målet.

I anden halvleg fortsatte takterne fra de første tre kvarter, dog bølgede kampen dog en smule mere frem og tilbage - bare uden de store chancer. Med et kvarter igen kom den hidtil største chance, da Pep Biel bragede et frispark tæt på feltet på stolpen.

Blot et minut efter fik hjemmeholdet en farlig omstilling. Indskiftede Isak Johannesson drev bolden frem i venstre side og fandt Jens Stage i en fri position i feltet. Den målfarlige midtbanespiller satte en følt inderside på og sendte FC København på sejrskurs.

Stage endte dog med at trække overskrifter for noget helt andet. I kampens allersidste sekvens - et hjørnespark til Viborg - fik Stage uheldigvis sendt bolden i eget net med et hovedstød til slutstillingen 1-1.

Viborg-spillerne jublede vildt over det ene point, der kan bruges i bundstriden, mens hjemmeholdet kiggede frustreret på hinanden efter dommerens slutfløjt. FC Københavns missede sejr betyder, at de nu er tre point efter førerholdet FC Midtjylland.