Fodbold nyheder

Deschamps om Griezmann: Jeg har ingen tvivl

Af Daniel Fisker

Den franske landstræner Didier Deschamps er ikke i tvivl om, at Antoine Griezmann bliver en succes i Atlético Madrid.

Article image

FC Barcelona købte Antoine Griezmann i dyre domme i sommeren 2019, og på sommertransfervinduets sidste dag betalte Atlético Madrid 75 millioner kroner for at hente den 30-årige franskmand tilbage til klubben – foreløbig på en etårig lejeaftale.


Griezmanns tilbagevenden til ”Rojiblancos” er ikke ligefrem gået over al forventning, men den franske landstræner Didier Deschamps, som har et indgående kendskab til Atlético Madrids lejesvend, er ikke i tvivl om, at han igen kan levere varen i den spanske hovedstad.

-Sammen med os er han effektiv. Man skal bare se på statistikkerne, udtaler Didier Deschamps ifølge Football Espana.

- Det er aldrig nemt at vinde tilbage til en klub. Specielt ikke når man har arbejdet godt – eller meget godt – før i tiden.

- I den sidste kamp – da han scorede mod AC Milan i Champions League – spillede han godt.

-Han er glad for at være vendt tilbage til Madrid. Han smiler, han skal tilpasse sig en anden spillestil, et andet system og andre spillere.


- Der er mange meninger om, at han er vendt tilbage, men jeg kender Antoine, hans evner med en fodbold og hans mentalitet, så jeg har ingen tvivl.

Griezmanns næste mulighed for at score sit første La Liga-mål, siden han vendte tilbage til Atlético Madrid, udspiller sig lørdag aften, hvor det efterhånden hårdtprøvede FC Barcelona-mandskab kommer på besøg på Wanda Metropolitano.

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE