Fodbold nyheder

Medie: Dolberg spøger som Haaland-afløser i Dortmund

Af Philip Dar

Erling Braut Haaland forventes at forlade Borussia Dortmund til sommer. Nu nævnes Kasper Dolberg som hans afløser.

Article image

Den norske frontløber Erling Braut Haaland har været på alles læber i et par år, siden han slog igennem for østrigske Red Bull Salzburg i Champions League i 2019-20-sæsonen. Siden da, er nordmanden skiftet til den tyske storklub Borussia Dortmund, hvor målene blot er fortsat med at vælte ind fra Haalands fødder og ikke mindst hoved.


Til sommer kommer en klausul i Haalands kontrakt i spil, så nordmanden kan hentes for 600 millioner kroner, hvilket forventes at ske, da flere europæiske storklubber er ude med snøren efter den blonde nordmand. Dette betyder naturligvis, at Dortmund skal på markedet efter hans afløser, og i den forbindelse nævnes endnu en blond herre, denne gang med dansk pas og navnet Kasper Dolberg.

Ifølge det tyske medie Sport1, holder den tyske klub et skarpt øje med Kasper Dolberg, som til dagligt tørner ud for franske OGC Nice, og som endnu engang gjorde opmærksom på sig selv ved sommerens EM. Også Dolbergs holdkammerat Amine Gouiri sættes i forbindelse med et skifte til Borussia Dortmund. Det skriver Tipsbladet.dk.

Udover de to OGC Nice-spillere, nævnes også Manchester Uniteds Anthony Martial og PSVs unge stjerneskud Noni Madueke.


Mere om Kasper Dolberg

Mere om Nice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik