Fodbold nyheder

Messis vilde statistik mod Manchester City

Af Philip Sinkbæk Jensen

Mauricio Pochettino kan kun håbe, at Lionel Messi bliver klar til kampen mod Manchester City i aften efter nogle småskavanker, da argentineren altid har et godt tag på englænderne.

Article image

Den 34-årige argentiner er ved at vende sig til livet i Ligue 1, men er stadigvæk en Champions League-bøddel, der gang på gang har fået Manchester City til at hente bolden i nettet bag sig gennem sine 21 år i FC Barcelona.


Selvom at Lionel Messi er halvskadet frem mod Paris Saint-Germains kamp på hjemmebane mod Manchester City i aften, så kan Mauricio Porchettino kun håbe på, at Messi er fuldt rehabiliteret til kampen, da argentineren altid har kunnet drive gæk med ’the Citizens’.

Lionel Messi har mødt Manchester City seks gange i løbet af sine karriere, hvor han har sendt bolden i nettet seks gange og leveret to assists til sine medspillere.

Derfor kan Pochettino først vide sig sikker på Messi efter aftenens opvarmning, hvor det vil være en vigtigt brik at anvende Messi, der vil forsøge at forbedre sin statistik i henseende for at få Paris Saint-Germain tættere på Champions League-trofæet, som klubben spejder efter.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik