Fodbold nyheder

Cristiano Ronaldo vil blive i Manchester United efter karrierestop

Af Asbjørn Steffensen

Den portugisiske stjerne holder så meget af den engelske klub, at han vil fortsætte sit arbejde der, selv når han lægger støvlerne på hylden.


Cristiano Ronaldo har et halt unikt forhold til Manchester United. Det var denne klub, som gav ham chancen på den største scene, og hvor han udviklede sig til at blive en af de bedste spillere i verden. I sommers vendte portugiseren sensationelt tilbage til Old Trafford efter 12 år, og nu forlyder det, at han vil blive i klubben, selv når han engang hænger sine Nike-støvler på hylden.

Ifølge den engelske tabloid-avis The Sun vil Ronaldo gerne være træner i Manchester Uniteds ungdomsrækker, når karrieren en dag er slut. Det vil give ham mulighed for at træne hans egen søn, Cristiano Ronaldo Junior på 11 år, som netop er startet med at træne i klubben.

Den 36-årige portugiser underskrev en to-årig kontrakt med Manchester United, men muligheden for at forlænge yderligere et år. Men både Ronaldo og manager Ole Gunnar Solskjær er overbeviste om, at portugiseren kan fortsætte med at spille, til efter han fylder 40 år.

Ronaldo har fået en god start på sit andet ophold i Manchester-klubben, hvor han allerede har scoret fire mål i fem kampe.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik