Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelona kigger i øjeblikket på erstatninger for Ronald Koeman, mens den forholdsvis dårligt betalte Vinicius Junior endnu ikke har udsigt til en ny kontrakt i Real Madrid.

Article image

FC Barcelona har taget kontakt til den belgiske landstræner Roberto Martinez med henblik på at erstatte Ronald Koeman. Egentlige forhandlinger mellem Barca og Martinez finder dog ikke sted endnu. (Goal)

FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez kan også tænkes at erstatte Ronald Koeman. (Marca)

Juventus forhandler stadigvæk med Paulo Dybala om en ny kontrakt. ”Den Gamle Dame” har netop givet den 27-årige argentiner et nyt og forbedret kontrakttilbud. (Calciomercato)

FC Barcelona vil forsøge at sælge Philippe Coutinho, når januar-transfervinduet åbner. (Marca)

AC Milan har forhandlet med Real Madrid om at købe midtbanekreatøren Isco. Serie A-klubben kan derfor tænkes at købe den 29-årige spanier i løbet af det kommende januar-transfervindue. (Todofichajes)

Venstrebacken Theo Hernandez er parat til at blive i AC Milan i mange år. Franskmanden har kontraktudløb i 2024, men han vil være glad for at forlænge sin kontrakt allerede nu. (AS)

Qatar-klubben Al-Rayyan har planer om at forstærke truppen yderligere. Sigtekornet er nu indstillet på AS Roma-dynamoen Steven N’Zonzi. (Calciomercato)

Vinicius Junior er blandt de fem dårligst betalte spillere i Real Madrid, men der er endnu ikke taget hul på forhandlingerne om en ny kontrakt til den 21-årige brasilianer, som har kontraktudløb i 2024. (Goal)

Gianluigi Donnarumma er allerede utilfreds i Paris Saint-Germain, hvor han er blevet bænkevarmer for Keylor Navas. (Corriere della Sera)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik