Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Borussia Dortmund har udset sig den 23-årige Juventus-spiller Federico Chiesa, hvis klubbens norske angriber Erling Braut Haaland skulle blive solgt næste sommer. (Calciomercato)

Bayern München-cheftræner Julian Nagelsmann udtaler, at han endnu ikke har snakket med sportsdirektør Hasan Salihamidzic omkring Chelsea-spilleren Antonio Rudiger, hvis kontrakt udløber næste år. (Eurosport)

Klubber i Spanien, Tyskland og Italien er interesseret i at hente Arsenal-angriberen Alexandre Lacazette, når hans kontrakt udløber til sommer. Også Premier League-klubberne West Ham og Crystal Palace står klar til at give franskmanden muligheden for at blive i engelsk fodbold. (90min)

Også FC Barcelona er interesseret i en aftale med Lacazette, men vil møde modstand fra de spanske rivaler fra Atletico Madrid, som også forsøger at hente angriberen. (Fichajes)

Juventus er tæt på at færdiggøre forhandlingerne om en kontraktforlængelse med argentinske Paulo Dybala, hvis nuværende kontrakt udløber til juni næste år. (Goal)

Napoli har i øjeblikket den 25-årige Fulham-midtbanespiller Andre-Frank Zambo Anguissa i klubben på en lejeaftale, men den ønsker den italienske klub nu at gøre permanent. Napoli håber på, at en aftale med Fulham kan komme i hus, og ønsker samtidig at betale et mindre beløb end den nuværende købsoption på 111 millioner kroner. (Tuttomercatoweb)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik