Fodbold nyheder

Rio Ferdinand:
Han er PL’s bedste midterforsvarer lige nu

Af Anders Bjørn

Når snakken falder på den bedste midterforsvarer i Premier League, så peger Rio Ferdinand på en Chelsea-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Længe har debatten gået på enten Virgil van Dijk eller Ruben Dias som den bedste midterforsvarer i Premier League. Nu er tilfældet dog et andet, hvis man spørger den tidligere Manchester United-stjerne og engelske landsholdsforsvarer, Rio Ferdinand, som må regnes for ekspert på netop dette område.

Den nuværende ekspert hos Sky Sports peger på Chelseas tyske fyrtårn Antonio Rüdiger, som siden ansættelsen af Thomas Tuchel har været mere end blot bundsolid for de forsvarende Champions League-vindere.

- Siden Tuchel er kommet ind, mener jeg uden tvivl, at han har været den bedste midterforsvarer. Jeg ville mene, at ham og Dias kunne have været tætte, men den effekt, han har haft på sit hold, er utrolig, lyder roserne fra Ferdinand på sin egen YouTube-kanal til Rüdiger.

- Under Frank (Lampard, red.) var det tydeligt, at han ikke var Franks kop the. Han kunne ikke rigtig lide ham. Der var rygter om, at de forsøgte at sælge ham.

Slutteligt påpeger Rio Ferdinand også, at han for Chelseas skyld håber på, at de formår at forlænge kontrakten med Rüdiger. Lige nu står den til at udløbe til næste sommer, hvilket betyder, at tyskeren potentielt kan forhandle med nye klubber fra 1. januar.Mere om Antonio Rüdiger

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik