Fodbold nyheder

Solskjær til Ferdinand:
Du kommenterer på ting du ikke ved noget om!

Af Kasper Leif Pedersen

Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, har kommenteret på Rio Ferdinands udtagelser om Cristiano Ronaldos ageren i det tekniske felt, efter han blev udskiftet i tirsdagens Champions League-kamp.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo scorede for Manchester United da de tirsdag aften led et overraskende nederlag til de schweiziske mestre fra Young Boys. Den 36-årige verdensstjerne blev udskiftet i anden halvleg, hvorefter han brugte en del tid i det tekniske felt på at brokke sig.Tidligere holdkammerat og Manchester United-legende, Rio Ferdinand, var ude efter kampen og sætte et spørgsmålstegn for nordmandens autoritet. Ferdinand mener, at Manchester United-manager burde havde forslået Ronaldo om at sætte sig ned.

Den norske Manchester United-manager reagerede efterfølgende på englænderens kommentar på fredagens pressemøde forud for søndagens opgør imod West Ham.

- Rio (Ferdinand red.) igen kommenterer du på ting du ikke ved noget om. Både Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo var i en kort periode ude og råbe til dommeren. Det var en reaktion ved at få nogle dårlige beslutninger imod os.

West Ham tager imod Manchester United klokken 15:00 på London Stadium.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik