Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi vil tjene 223 millioner kroner i hver af de næste to sæsoner hos Paris Saint-Germain. Derudover stiger hans løn med yderligere 74 millioner kroner, hvis han bliver endnu et år. (L´Equipe)

Matthijs de Ligts agent Mino Raiola udtaler, at den hollandske midtstopper kan forlade Juventus ved slutningen af sæsonen. Chelsea er angiveligt interesseret i at hente den 22-årige De Ligt til klubben. (Tuttosport)

Aston Villas Matty Cash vil blive kontaktet af det polske fodboldforbund før næste runde af VM-kvalifikationen, da den 24-årige forsvarsspiller kvalificerer sig til at spille for landet gennem sin mors familie. (Mail)

Liverpool-målmand Alisson udtaler, at han ønsker at vende tilbage til brasilianske Internacional hvis muligheden opstår på et tidspunkt, men understreger samtidig, at han er glad for sin nye seksårige kontrakt på Anfield.

Barcelona-cheftræner Ronald Koeman overvejer at udelade Sergi Roberto fra mandagens opgør mod Granada. Det sker i et forsøg på at beskytte den spanske back efter, at han blev piftet af banen i tirsdagens nederlag til Bayern München. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik