L. Martínez (6), M. Škriniar (30), N. Barella (34), M. Vecino (54), E. Džeko (62), E. Džeko (68)
A. Theate (86)
Stefan Lindahl

Inter ødelægger Skov Olsens Bologna

Lørdag aften sendte Inter danske Andreas Skov Olsens Bologna hjem fra San Siro i Milano med en snitter på 6-1.
Den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen spillede hele kampen for Bologna, som lørdag aften var på besøg hos de forsvarende italienske mestre Inter i Serie A’s fjerde spillerunde. Kampen vil Skov Olsen og hans holdkammerater fra Bologna helt bestemt gerne glemme hurtigst muligt. Det blev nemlig ikke et hyggeligt besøg i Milano for danskerens klub.

I næsten hele kampen lignede Inter et hold i fuld kontrol, og Bologna havde utrolig svært ved at skabe de store muligheder. Det var absolut ikke tilfældet i den anden ende, hvor målene haglede ind omkring en Bologna-defensiv, som slet ikke var mødt op til kampen.

Da de to hold efter 45 minutter gik til pause, var kampen reelt lukket. Lautaro Martinez sendte første Inter-scoring ind efter otte minutter, og da både Martin Skriniar samt Nicolo Barella inden pausen havde udbygget hjemmeholdets føring, så gik Inter ind til de sidste 45 minutter med en 3-0-føring.

I anden halvleg fortsatte Inter deres målfest. Vecino scorede til 4-0, inden Edin Dzeko fik sendt scoringer i kassen til både 5-0 og 6-0. Da kampen nærmede sig sin afslutning fik Bologna reduceret efter en Inter-blunder. Indskiftede Arthur Theate var manden, som sørgede for at det ikke blev et Bologna-æg på San Siro.

6-1-resultatet sender midlertidigt Inter alene i front af Serie A med ti point og en målscore på 15-4 efter fire spillerunder. Sejren betyder også, at Inter ikke har tabt på hjemmebane i Serie A, siden de var udehold i det første Derby della Madonnina i sidste sæson, hvor AC Milan vandt de to rivalers opgør med 2-1. Det er 20 Serie A-hjemmekampe siden.