Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Emre Arslan

Barcelona vil forsøge at signe Manchester City stjerne her til januar. MLS-klub har ambitioner om at hente Messi, når hans kontrakt udløber med PSG. Herunder er lørdagens internationale rygter.

Article image

Barcelona vil forsøge at hente den engelske angriber Raheem Sterling, på lån fra Manchester City til januar, efter at have fået et bud på ham afvist i sommerens vindue. (Sport)

Inter Miami-angriber Gonzalo Higuain siger, at MLS-klubben har ambitioner om at hente hans tidligere argentinske holdkammerat Lionel Messi, når den 34-årige angriber har kontraktudløb i PSG i 2023. (ESPN Argentina)

Paul Pogbas agent Mino Raiola siger, at den 28-årige franske midtbanespiller kan blive en Juventus-spiller igen, når hans Manchester United-kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Corriere Dello Sport)

Den hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum er ”udmattet”, og hans skifte til Paris St-Germain fra Liverpool i sommers, var en ”fejl”, ifølge en nær ven. (L’Equipe)

Den spanske forsvarsspiller Sergi Roberto, vil underskrive en ny kontraktforlængelse med Barcelona i næste uge, efter at en aftale blev lavet med klub præsidenten Joan Laporta. (Marca)

Dani Alves, den 38-årige tidligere Barcelona og Juventus-forsvarer, har haft samtaler med Flamengo, efter at han forlod Sao Paulo, grundet en lønkonflikt. (Torcedores)

Chelsea-kantspilleren Callum Hudson-Odoi, overvejer at tørne ud for Ghana i stedet for England på landsholdsniveau. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik