Fodbold nyheder

Holdkammerat håber på en løsning:
Mbappe kan overtales til at blive i PSG

Af Asbjørn Steffensen

Ander Herrera har, holdkammerat til Kylian Mbappe i PSG, tror på, at den franske superstjerne kan overtales til at blive i klubben.


Kontraktforhandlingerne mellem Kylian Mbappe og PSG er flere gang brudt sammen det seneste års tid. Parterne kan ikke blive enige, og det virker til, at Mbappe er klar på nye udfordringer andetsteds, hvor Real Madrid ser ud til at være det næste skridt for franskmanden, når hans kontrakt udløber næste sommer.

Men skal man tro Ander Herrera, der til dagligt spiller sammen med den 22-årige franskmand i PSG, så kan Mbappe umiddelbart godt overtales, til at forlænge med den franske hovedstadsklub. Det fortæller han i et interview med det spanske medie El Larguero.

- Jeg havde følelsen af, at han bliver her. Klubben sagde til os, at han blev. Jeg spurgte ham før transfervinduet lukkede, og hans sagde: Jeg er her. Alt jeg ser i medierne stemte ikke overens, men hvad vi så her. Hvad der sker denne sæson, kan have indflydelse på, om Mbappe bliver, sagde Herrera.

Mbappe og PSG skuffede fælt onsdag aften i Champions League ude mod Club Brügge, da Lionel Messi, Neymar og co. kun fik et 1-1-resultat med hjem til Paris. På søndag skal revanchere midtugens skuffelse, når de møder Lyon i et Ligue 1-topopgør.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik