Europa: Europa League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Brøndby
Sparta Prag
Niels Nedergaard

Niels Frederiksen: En rigtig god præstation

Brøndby-træner Niels Frederiksen var stolt af holdets præstation efter det uafgjorte resultat mod Sparta Prag i Europa League.
Efter 16 års fravær i et europæisk gruppespil var Brøndby torsdag aften tilbage i fornemt selskab, da holdet fra Vestegnen tog hul på gruppespillet i Europa League. Niels Frederiksens tropper indtog den europæiske scene ved at spille 0-0 mod Sparta Prag, og det er holdets træner, Niels Frederiksen, meget tilfreds med.

- Jeg synes, at vores spillere leverer en rigtig god præstation i dag. Man skal huske på, at når vi spiller i Europa, skal spillerne præstere endnu bedre end normalt, fordi de er oppe mod nogle bedre modstandere end normalt. Vi giver ikke så meget væk, og det er jeg tilfreds med, sagde Niels Frederiksen på pressekonferencen efter kampen, hvor Indkast.dk deltog.

Det var dog alligevel ikke alt, som Brøndby-træneren var tilfreds med ved kampen.

- Vi kunne dog godt have ønsket os, at vi havde skabt nogle flere chancer, og det giver jo lidt sig selv, når kampen ender 0-0. Det er vigtigt at komme på tavlen. Det var en meget lige kamp, og vi spiller vores chance i den her pulje, for vi har muligheder, og det synes jeg også, vi beviste i dag, lød det fra Niels Frederiksen.

Brøndbys næste opgave i Europa League er om to uger, hvor der venter en utroligt svær udekamp mod franske Lyon, som her til aften besejrede Glasgow Rangers på udebane med 2-0 og topper dermed gruppen efter første runde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER