Fodbold nyheder

Barca-præsident sender åbent brev til fans

Af Niels Nedergaard

Der er krise i FC Barcelona, og nu sender klubbens præsident, Joan Laporta, et åbent brev til de mange frustrerede fans.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kører ikke ligefrem på skinner for Barcelona. Senest blev holdet udraderet på eget græs i Champions League af Bayern München, der var en klasse over catalonierne og vandt med overbevisende 3-0.

I forvejen er klubben i stor gæld, hvilket i sidste ende var årsag til, at klubbens altoverskyggende stjerne, Lionel Messi, var nødsaget til at forlade klubben, da den spanske storklub ikke havde råd til at beholde argentineren.

Alt sammen har det fået flere fans til at udtrykke deres store frustrationer på de sociale medier, hvor ledelsen blandt andet har stået for skud. Nu har Barcelona-præsident Joan Laporta dog valgt at udsende et åbent brev på Twitter til de mange fans.

- Hej alle Cules. Jeg er ligeså forarget og skuffet, som I er. Det, der sker lige nu, er et af de scenarier, som vi tænkte over. Jeg beder jer om jeres tålmodighed og, at I fortsætter med at støtte holdet, siger Laporta i en video på Twitter, hvor han samtidig kommer med en klar appel til klubbens fans.

- Jeg beder jer også om at have tillid til os, der driver klubben. Vi har brug for jeres tillid og tid, og vi er ikke i tvivl om, at vi nok skal løse denne situation, lyder det klare budskab fra Barca-præsidenten.

Barcelona hentede i sommerens transfervindue spillere som Memphis Depay og Luke de Jong til klubben, mens man sagde farvel til den franske stjerne Antoine Griezmann, der vendte hjem til Atletico Madrid.

Sidst, men ikke mindst mistede man altså sin helt store profil og sin argentinske troldmand, Lionel Messi, hvilket nok ikke kan undgås at komme til at sætte sine spor på holdet.

I den hjemlige liga har Barcelona fået en udmærket start på den nye sæson, hvor man har skrabet syv point sammen i de første tre kampe og er dermed fortsat ubesejret. Næste opgave for Ronald Koemans tropper er på mandag, når holdet får besøg af Granada.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik