C. Ronaldo (13), A. Wan-Bissaka (35)
Daniel Jensen

Manchester United fik katastrofal start på Champions League

Det var David mod Goliat, da Manchester United i dag var rejst til Schweiz for at spille mod Young Boys.
Cristiano Ronaldo og resten af holdet fra Manchester United knuste i weekenden Newcastle med hele 4-1, så får de fleste virkede det som en smal sag for den engelske storklub at gøre det samme imod schweiziske Young Boys.

Englænderne kom da også planmæssigt fra start, da de allerede efter 13 minutter gjorde det til 1-0. Gæsterne fik spillet sig ud af det høje pres, og så kunne Luke Shaw uforstyrret føre bolden frem. Han fandt Bruno Fernandes, der med en fantastisk ydresideaflevering fandt landsmanden Ronaldo inde foran mål. Angriberen gjorde arbejdet færdigt, men David von Ballmoos så ikke alt for godt ud i hjemmeholdets mål, da han måtte se bolden trille under sig.

20 minutter senere skulle der dog ske noget, der fik afgørende indflydelse på kampen. Aaron Wan-Bissaka tog et alt for langt træk og i bestræbelserne efter at erobre bolden tilbage, kom englænderen alt for hårdt ind i en tackling på Christopher Martins, og så blev han præsenteret for det røde kort.

Med en mand i undertal formåede Manchester United dog at holde stand resten af halvlegen, og de kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Young Boys skulle ud og jagte deres chance, og 25 minutter før tid gav det pote efter et godt angreb. Hjemmeholdet fik flyttet bolden godt fra venstre til højre, og det gav plads til, at Mechak Elia kunne slå et indlæg helt upresset. Indlægget tog en lille afretning ved hjælp af Shaw, og inde foran mål fik Nicholas Ngamaleu sat en tå på bolden, og så stod der 1-1 i Schweiz.

Det skulle dog blive endnu bedre for det undertippede hjemmehold, da de dybt inde overtiden endte med at tage alle tre point efter en kæmpe fejl fra Manchester United. Jesse Lingard forsøgte at spille bolden tilbage til David de Gea, men der kom slet ikke nok kraft på afleveringen. Den bold blev opsnappet af Jordan Siebatcheu, og alene med gæsternes målmand svigtede den amerikanske angriber ikke. Her chippede han bolden over benene på spanieren, og så stod der 2-1, hvilket også blev kampens resultat.