Atlético Madrid - Porto

Europa: Champions League
Atlético Madrid
Estadio Wanda MetropolitanoFuld tid0-0Tilskuere: 40.098
Porto C. Mbemba (90)
OptaktLineup

Optakt:
Atlético Madrid - Porto

Af Daniel Jensen

Champions League er tilbage, og i den svære gruppe B skal de spanske mestre fra Atlético Madrid op imod FC Porto.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:

Atlético Madrid kunne efter seks år i skyggen af FC Barcelona og Real Madrid igen fejre et spansk mesterskab, da Diego Simeones tropper kunne lade sig krone som kongerne af Spanien efter en sejr på sidste spilledag. Nu tager de igen hul på en ny sæson i Europas fineste selvskab, og i år er ambitionerne højere end et exit i 1/16-finalerne.

Resultatmæssigt kommer holdet fra den spanske hovedstad ind til kampen med en masse selvtillid. Der er blevet spillet fire kampe i La Liga, og det har kastet tre sejre og en enkelt uafgjort af sig. Kigger man dog på, hvordan de point er blevet skrabet sammen, er historien dog lidt en anden. Alle sejrene er kommet mod hold, der forventes at spille med i den tunge ende, og det har været med det yderste af neglene, at resultaterne er kommet i hus.

Overtidsscoringer i sejren mod Espanyol og i den uafgjorte kamp mod Villareal, samt to etmåls-sejre i kampene mod Celta Vigo og Elche er hvad spillet har været til, men det har lige akkurat været nok til at sikre ti ud af 12 mulige point i La Liga.

FC Porto kunne i sidste sæson ikke forsvare deres portugisiske mesterskab, og de måtte se sig slået af Sporting Lissabon. Portugiserne har dog lavet store resultater i Europa igennem tiden, og de håber på endnu en fantastisk Champions League-tur, som i 2015 hvor de vandt, eller som i sidste sæson hvor de slog Juventus og Cristiano Ronaldo ud.

Portugiserne har dog heller ikke fået den bedste start på sæsonen, og de må allerede se sig distanceret med fire point af rivalerne fra Benfica. FC Porto er stadigvæk ubesejrede i Liga Nos, men i de fem kampe, som de har spillet, er det kun blevet til tre sejre. De hentede dog et point på udebane imod de forsvarende mestre fra Sporting i weekenden, da klubbens helt store profil i denne sæson, Luis Díaz, udlignede tyve minutter før tid.

Karantæner og skader:

Atlético Madrid:

Stefan Savic

FC Porto:

Augustín Marchesín

Bud på kampens profil:

Atlético Madrid har fået Antoine Griezmann tilbage, og Luis Suarez beviste i sidste sæson, at han stadigvæk er en angriber fra den øverste hylde, men på trods af dette er det en helt anden spiller, der har stjålet overskrifterne indtil videre i denne sæson. Argentinske Ángel Correa er nemlig startet sæsonen utrolig stærkt og med hans tre mål og ene oplæg, har han været forskellen på point fremfor nederlag og sejre fremfor uafgjorte. Målene skal han formentlig også finde frem onsdag aften, når FC Porto kommer på besøg.

Bud på kampens resultat:

Det er to hold, der ikke er startet sæsonen fantastisk spilmæssigt, men som alligevel har formået at skrabe nogle gode resultater sammen. De bliver en tæt affære, men med det passionerede publikum på Wanda Metropolitano i ryggen lyder buddet fra Indkast.dk på en 1-0-sejr til Atlético Madrid på et mål af Ángel Correa.

Kampen bliver fløjtet i gang onsdag klokken 21 af den rumænske dommer Ovidiu Hategan, og den kan ses på Viaplay

Atlético Madrid
(3-1-4-2)
13Jan Oblak
2José Giménez
18Felipe ↩75
22Mario Hermoso ↩56
4Geoffrey Kondogbia
14Marcos Llorente
6Koke (C) ↩56
11Thomas Lemar ↩36
21Yannick Carrasco
9Luis Suárez
7João Félix ↩56
Bænk
1Benjamin Lecomte
8Antoine Griezmann ↪56
10Ángel Correa ↪56
19Matheus Cunha
12Renan Lodi ↪56
23Kieran Trippier
24Šime Vrsaljko
5Rodrigo de Paul ↪36
16Héctor Herrera ↪75
Porto
(4-4-2)
99Diogo Costa
17Jesús Corona
19Chancel Mbemba
3Pepe (C) ↩54
12Zaidu Sanusi ↩46
25Otavinho
16Marko Grujić
8Mateus Uribe ↩66
7Luis Díaz ↩84
29Toni Martínez ↩66
9Mehdi Taremi
Bænk
14Cláudio Ramos
10Francisco Fernandes Conceição
11Pepê ↪84
23João Mário
30Evanilson
5Ivan Marcano ↪54
18Wilson Manafá
22Wendell ↪46
20Vitor Ferreira ↪66
27Sérgio Oliveira ↪66
28Bruno Costa
50Fabio Vieira

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik