Fodbold nyheder

Tidligere Arsenal-stjerne på vej tilbage til London-klubben

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Arsene Wenger gav ham debut for Arsenal i en alder af 16 år i 2008, og siden spillede han 198 kampe for Arsenal. Nu kan Jack Wilshere snart være tilbage i hans barndomsklub.

Article image

De næste par uger skal Jack Wilshere træne med hos Arsenal. Det fortæller han i et interview med Sky Sports, hvor han også fortæller om, hvordan han er blevet ramt af en depression. Det er sket efter at karrieren har taget et markant dyk, grundet i særdeleshed skader.

- Det betyder meget, at Arteta fortæller mig at døren altid er åben for mig i Arsenal. Jeg har jo spillet med ham, og jeg har et rigtig godt forhold til ham, fortæller Jack Wilshere til Sky.

Da Jack Wilshere kom frem på fodboldhimmelen, var han regnet som et af de største talenter i verden, og Arsenal-fans verden over var sikre på, at han nok skulle blive til en superstjerne. Skader har dog plaget Wilsheres karriere, og efter Arsenal-tiden har han været i West Ham og senest Bournemouth i den næstbedste engelske række.

I sidste sæson spillede han 15 kampe i The Championship for Bournemouth, men fik ikke forlænget kontrakten med den sydengelske klub.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik