Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Club Brugge
Paris SG
H. Vanaken (27)
A. Herrera (15)
Daniel Fisker

Optakt: Club Brügge – Paris Saint-Germain

Club Brügge skal på en stor opgave, når de periodevis sårbare belgiere skal forsøge at sætte Neymar, Kylian Mbappé – og måske også Lionel Messi – stolen for døren.
Kommentar:

Club Brügge er kommet godt fra land i Jupiler League, hvor de Champions League-aktuelle belgiere indtager en foreløbig førsteplads. 6-1-nederlaget til Gent før landskampspausen vidnede dog om problemer hos det belgiske tophold, men Club Brügge kom tilbage på sporet i weekenden, hvor Oostende blev besejret 3-0.

Her spillede Club Brügge med musklerne med 71 % boldbesiddelse og 32 målforsøg, mens gæsterne fra Oostende blev begrænset til fire målforsøg. Det er disse positive takter, Club Brügge skal forsøge at føre videre, hvis de undertippede belgiere skal få point med fra kampen mod mægtige Paris Saint-Germain.

Målgennemsnittet i Club Brügges seneste kampe har været højt. I belgiernes seneste seks kampe er der blevet scoret 22 mål, hvilket giver et gennemsnit på 3,67 mål per kamp. 13 af de 22 mål er scoret af Club Brügge, som onsdag aften skal forsøge at modstå Paris Saint-Germains fænomenale offensiv.

Selvom Paris Saint-Germain i weekenden beviste, at klubben kan klare sig uden Lionel Messi, da Clermont Foot blev besejret 4-0, så står PSG’s nye superstjerne – og Neymar – til rådighed, når ”Les Parisiens” besøger Brügge.

PSG-mandskabet har scoret 16 mål i de seneste fem kampe, selvom Messi endnu har sit debutmål til gode. Messis angrebskollegaer Kylian Mbappé, Mauro Icardi, Julian Draxler, Pablo Sarabia og Angel Di Maria har alle fundet vej til netmaskerne i løbet af de seneste fem kampe.

Sidste gang Club Brügge og Paris Saint-Germain krydsede klinger var i 2019 – dengang tørnede duoen fra Gruppe A også sammen i Champions League-gruppespillet. PSG kom i første omgang fra Brügge med en 5-0-sejr i bagagen, inden den franske hovedstadsklub besejrede Club Brügge 1-0 på Parc des Princes.

Karantæner og skader:

Club Brügge:

Club Brügge-træneren Philippe Clement har næsten frit valg på alle hylder. Han må dog se bort fra den unge angriber Ruben Providence på grund af en ankelskade, mens den nyerhvervede angriber Jose Izquierdo fortsat er ukampdygtig.

Paris Saint-Germain:

Mauricio Pochettino må se bort fra adskillige spillere. Først og fremmest er Angel Di Maria og Idrissa Gueye i skammekrogen med røde kort. Profilerne Sergio Ramos og Marco Verratti kommer heller ikke på banen i Brügge, mens Juan Bernat, Colin Dagba, Ismael Gharbi, Laywin Kurzawa fortsat er ukampdygtige. Rafinha og reservemålmanden Sergio Rico er sammen med Presnel Kimpembe tvivlsomme.

Bud på kampens profil:

Da Lionel Messi spillede i FC Barcelona, var den argentinske troldmand altid et oplagt bud på kampens profil. 34-årige Messi er dog ikke rigtig kommet i gang i Paris Saint-Germain, hvor hans spilletid foreløbig er begrænset til en enkelt kamp – eller 24 minutter.

Buddet på kampens profil bliver derfor Messis angrebskollega Kylian Mbappé, som på nuværende tidspunkt er den franske hovedstadsklubs topscorer i denne sæson. Det 22-årige supertalent har scoret tre mål i de seneste to PSG-kampe. Et andet bud på en profil i onsdagens Champions League-opgør kunne være midtbanekreatøren Ander Herrera, som har haft en formidabel start på den nye sæson.

Bud på kampens resultat:

Der er ingen tvivl om, at Paris Saint-Germain-mandskabet går på banen i Brügge som storfavoritter. De undertippede værter har dog i løbet af sæsonen bevist deres værd i forhold til formidabelt angrebsspil, mens forsvaret til tider har haltet bagefter. Det kommer nok også til at ske, når PSG kommer på besøg.

Paris Saint-Germain har – igen i denne sæson – bevist, at klubben er i stand til at score mål på samlebånd. ”Les Parisiens” har dog også haft defensive problemer i denne sæson, hvilket Club Brügge sandsynligvis kan nyde godt af – ligesom Brest, Strasbourg og Troyes, som alle har fundet vej til PSG-netmaskerne.

Buddet på et resultat bliver derfor, at Club Brügge taber 1-3 til Paris Saint-Germain.

Kampen spilles onsdag den 15. september på Jan Breydel Stadion i Brügge og sparkes i gang klokken 21:00. Kampen kan ses på TV3 MAX og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER