Fodbold nyheder

Brasiliansk landsholdspiller stopper på grund af manglende løn

Af Daniel Jensen

Den 38-årige back er ikke mødt op hos sin klub efter landsholdspausen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dani Alves vendte i 2019 tilbage til hjemlandet og klubben Sao Paulo efter næsten tyve år hos diverse europæiske topklubber. I hjemlandet har han fortsat sit høje niveau, hvilket har gjort, at han stadigvæk er en del af det brasilianske landshold på trods af, at alderen siger 38.


Alves har spillet 95 kampe for Sao Paulo, men nu kan det hele være slut. Backen er nemlig ikke vendt tilbage til klubben efter landsholdspausen. Ifølge lokalemedier skulle klubben skylde Alves i omegnen af 12,5 millioner kroner i manglende løn, og backen vender ikke tilbage, før det er løst.

Til klubbens egne sociale medier har klubbens sportsdirektør, Carlos Belmonte, anderkendt, at man skylder den 38-årige back penge, og at man har forsøgt at finde en løsning. Dog uden held:

- Dani Alves vender ikke tilbage til Sao Paulo, før der er kommet en løsning på pengeproblemet. Det er vi blevet informeret om af hans agent. Sao Paulo anderkender, at vi skylder ham penge, og vi forsøgte i sidste uge at finde en løsning, men det blev afvist af agenten.

Dani Alves har tidligere spillet i en række europæiske topklubber. Han har både været på kontrakt hos Sevilla, Juventus, Paris Saint-Germain og ikke mindst FC Barcelona, hvor backen havde sin bedste tid. Hos FC Barcelona er han noteret for hele 391 kampe, 21 mål og 101 oplæg.

Mere om Dani Alves

Mere om São Paulo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE