Fodbold nyheder

Thomas Frank på blokken i Arsenal

Af Philip Dar

Den danske manager har imponeret Arsenal-ledelsen.

Article image

Den nuværende Arsenal-manager Mikel Arteta er tvunget til sejr i weekenden mod Norwich, hvis ikke han skal erstattes. Måske af en dansker. Ifølge TEAMtalk, holder Arsenal nemlig øje med den danske Brentford-manager Thomas Frank samt Brighton-manager Graham Potter. Det er angiveligt den offensive spillestil som begge managers praktisere, som har fanget Arsenals interesse. En spillestil som Arsenal-ledelsen definerer som ´Arsenal-DNA´.

Arsenal har stadig det første point til gode i den nye PL-sæson. I de første tre kampe, er det blevet til nederlag til henholdsvis Brentford, Chelsea og Manchester City. Dette skal nu have fået Arsenal-ledelsen til at overveje potentielle afløsere for den spanske manager.

En fyring er, ifølge TEAMtalk, ikke lige på trapperne, men ledelsen er alligevel begyndt at overveje klubbens retning efter Mikel Artetas afgang. I den sammenhæng, er navne som Antonio Conte og Eddie Howe tidligere blevet nævnt, og nu føjes yderligere to navne, Frank og Potter, altså til listen.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik