Fodbold nyheder

Medie:
Eriksen får muligvis grønt lys

Af Niels Nedergaard

Christian Eriksen får muligvis snart grønt lys til at genoptage træningen, selvom det allerede nu står klart, at han ikke kommer til at spille fodbold i resten af 2021.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ikke mange dage siden, at Indkast.dk skrev historien om, at danske Christian Eriksen ikke kommer til at spille fodbold resten af året. Det står nemlig klart efter, at Inter udelod den 29-årige dansker af den trup, der skal være til rådighed for holdet i Champions League i denne sæson.

I forvejen kan Christian Eriksen ej heller spille fodbold i den italienske Serie A, da han ikke heller ikke her står registreret i den trup, som Inter indsendt med spillere, der kan optræde for klubben i den første halvdel af sæsonen. Dermed kan han altså ikke spille fodbold før på den anden side af nytår som minimum.

Nu kan der dog være gode nyheder på vej for Eriksen. For ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport får danskeren muligvis snart grønt lys til et genoptage træningen. Avisen skriver, at Eriksen om en måned skal til tjek hos lægerne. Et tjek, som vil finde sted i Danmark.

Her vil det blive besluttet, hvorvidt Eriksen fortsat har en fremtid som fodboldspiller. Ifølge La Gazzetta dello Sport ser det dog ud til, at det kan blive med en positiv feedback fra lægernes side. Avisen nævner blandt andet, at den danske landsholdsspiller muligvis kan få grønt lys til at udøve træningsformer såsom cykling samt en tur på løbebanen, mens han vigtigst af alt også kan få lov til at røre ved en fodbold igen – uden at det dog bliver med høj intensitet.

Dermed ser det ud til, at Christian Eriksen kan få lov at træne igen i oktober. I hvert fald, hvis La Gazzetta dello Sports oplysninger holder stik.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik