Fodbold nyheder

Efter Barcelona-exit: Så meget går Griezmann ned i løn

Af Asbjørn Steffensen

Den franske angriber er gået væsentlig meget ned i løn efter at være returneret til Atletico Madrid på transfervinduets sidste dag.

Antoine Griezmanns har efter to skuffende sæsoner i Barcelona vendt snuden "hjemad" mod Atletico Madrid. Franskmanden formåede aldrig helt at slå igennem for den catalanske storklub, og da muligheden opstod for at komme tilbage til Atletico Madrid på en lejeaftale på transfervinduets sidste dag i år, sprang angriberen til og tog til Madrid.


Det har dog kostet den 30-årige verdensmester et ordentligt nedgang i sin løn at skifte tilbage til hjerteklubben. Ifølge mediet GOAL har Griezmann accepteret en lønnedgang på hele 40 procent i Atletico Madrid.

Man behøver dog ikke gå og frygte, at Griezmann mister både hus og hjem efter sin lønnedgang. Ifølge Marca tjente franskmanden i Barcelona i omegnen af syv millioner kroner om ugen, hvilket gjorde ham til den fjerde bedst betalte spiller i verden.

Efter en løn-reducering på 40 procent lander Griezmann altså på omkring 4,2 millioner kroner om ugen i Atletico Madrid, hvilket betyder han stadig er blandt de ti bedst betalte spillere.

Griezmann nåede at spille 102 kampe for Barcelona og lavede 35 mål og 17 assists

Mere om Antoine Griezmann

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE