Fodbold nyheder

Medier:
Zanka er færdig i Fenerbache og har fået kontrakten ophævet

Af Niels Nedergaard

Ifølge de tyrkiske medier Sporx og Vole har Mathias ’Zanka’ Jørgensen fået sin kontrakt revet i stykker i Fenerbache.

Article image

En retur til FCK blev det ikke til i denne omgang for danske Mathias ’Zanka’ Jørgensen, men nu står forsvarsspilleren pludselig uden klub.

De tyrkiske medier Sporz og Vole melder nemlig, at danskeren har fået ophævet sin kontrakt med Fenerbache med øjeblikkelig virkning, hvorfor han nu er fri på markedet og skal se sig om efter en ny klub.

- Ja, han er væk, lyder det fra Fenerbaches præsident, Ali Koc ifølge Sporz.

Det lignede ellers længe, at Zanka skulle en tur til Belgien, hvor Brian Priske, Viktor Fischer og Royal Antwerpen lå og lurede i kulissen, men Zankas lønkrav var for høje til, at den belgiske klub kunne imødekomme ham, og derfor blev et skifte aldrig til noget.

Lønnen var muligvis også et benspænd for en tilbagevenden til FC København, hvor Zanka af flere omgange har været en stor profil.

Nu står Zanka så i lidt af en kattepine. Han står nemlig uden kontrakt, mens han samtidig kan se landsholdet i aktion, da han ikke blev udtaget til landsholdets tre kampe i VM-kvalifikationen, så man kan ikke ligefrem sige, at det kører på skinner for tiden for forsvarsklippen.

Mere om Mathias "Zanka" Jørgensen

Mere om Fenerbahçe

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik