Fodbold nyheder

Medie: Griezmann genforenes med Atletico

Af Niels Nedergaard

Ifølge det troværdige franske medie L’Equipe er Antoine Griezmann enige med Atletico Madrid om en transfer, der sender den franske landsholdsspiller tilbage til klubben.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Antoine Griezmann har aldrig rigtig fundet sig helt til rette i FC Barcelona, hvor han kom til klubben tilbage i 2019.


Opholdet ser dog ud til at være nået til ende, og i stedet er Griezmann på vej tilbage til Atletico Madrid, som han var en stor stjerne hos før sit skifte til det catalanske.

Det er det franske medie L’Equipe der melder, at en aftale mellem Griezmann og Atletico skulle være endegyldigt på plads efter rygterne, der har floreret i de seneste dage om, at den franske stjerne var på vej tilbage til sin tidligere klub. Dermed bliver de to parter også genforenet igen.

Også den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano melder nu, at en handel skulle være på plads mellem Barcelona og Atletico Madrid. Det skriver journalisten på Twitter, hvor han samtidig skriver, at Barcelona i stedet henter Luuke de Jong i Sevilla.

Antoine Griezmann har først kontraktudløb med Barcelona i sommeren 2024, så man må formode, at Atletico Madrid skal betale en forholdsvis stor sum penge for den franske stjerne.


Mere om Antoine Griezmann

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE