Fodbold nyheder

Journalist:
Chelsea enige med Saúl

Af Niels Nedergaard

Ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano er Chelsea nået til enighed om en handel med Atletico Madrid, som sender Saúl Niguez en tur til London.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er gang i handlerne kort før transfervinduets lukketid ved midnat. Hos Chelsea er der også travlt, og nu er klubben endelig nået til enighed med Saúl Niguez, der skifter til klubben på en lejeaftale fra Atletico Madrid.

Det melder den anerkendte journalist Fabrizio Romano, der plejer at have styr på sit transferstof.

Ifølge den anerkendte journalist betaler Chelsea en god sum penge i løn for Saúl, hvor spanieren kommer til at tjene 37 millioner kroner om ugen vel og mærke.

Saúl skulle allerede være fløjtet til det engelske, hvor han vil skrive under på kontrakten med Chelsea, der længe har flirtet med den spanske landsholdsspiller.

Til gengæld gik Chelseas handel med Sevillas forsvarsprofil Jules Koundé i vasken, men nu kan London-klubben glæde sig over, at de med stor sandsynlighed snart kan sige goddag til Saúl i stedet.

Mediet Football-London melder desuden, at Chelsea får en option med i aftalen, som gør, at de senere kan signe Saúl permanent, såfremt at de selv ønsker det.

Mere om Saúl

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik