Fodbold nyheder

Torino arbejder på to nye signings

Af Stefan Lindahl

Torino har en travl dag foran sig på transfermarkedets sidste dag, hvor to prominente navne kan være på vej ind.

Article image
Ritzau-Scanpix

Serie A-klubben Torino er i gang med at sikre sig to prominente navne på transfervinduets sidste dag. Ifølge Fabrizio Romano er Dennis Praet på vej til Torino fra Leicester. Praet, som tidligere har spillet Serie A-fodbold for Sampdoria, skifter angiveligt på et sæson-langt lån med en købsoption på 115 mio. kroner.


Udover Praet er VfL Wolfsburg-kroaten Josip Brekalo også på vej. Brekalo var tidligere på sommeren på blokken i Lazio, hvilket faldt til jorden. Offensiv-spilleren skifter ifølge Gianluca Di Marzio til Torino på samme transferformel som Praet. Købsoption på Brekalo er dog 22 mio. kroner billigere.

I morges landede Slavia Prags tjekkiske landsholdsstopper David Zima i Torino. Tjekken er ifølge Sky Sport Italia kun det obligatoriske lægetjek og en underskrift fra at skifte til Serie A-klubben.

Tidligere på sommeren har Torino hentet Tommaso Pobega i AC Milan på leje, Marko Pjaca i Juventus, Etrit Berisha i SPAL, Dennis Stojkovic i Partizan Beograd og danske Magnus Warming i Lyngby. Warming er den eneste spiller, som Torino, indtil videre, har betalt en overgangssum for i indeværende transfervindue.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE