Fodbold nyheder

Transfer-guru kalder Hellas-profil for ny Lazio-spiller

Af Stefan Lindahl

Mattia Zaccagni skifter til Lazio i dag ifølge den italienske transfer-guru Gianluca Di Marzio.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hellas Veronas midtbane-profil Mattia Zaccagni bliver på transfermarkedets sidste dag Lazio-spiller. Det skriver den italienske transfer-guru Gianluca Di Marzio på sin Twitter.


Mediet Corriere dello Sport er enig med Di Marzio. Begge kilder mener, at Zaccagni skifter til Lazio for en samlet sum på 75 mio. kroner. En pris som tydeligt afspejler, at midtbanespilleren næste sommer har kontraktudløb.

Rygtet til Milan
Tidligere på sommeren lignede Zaccagni en ny AC Milan-spiller. Zaccagni skulle lukke hullet i Milan efter Hakan Calhanoglu, som skiftede til Inter på en fri transfer.

De to parter var ifølge Sky Sport så langt med forhandlingerne vedrørende Zaccagni, at italienerens agent holdte møder med Milans ledelse. Milan havde også et bud klar på Zaccagni, men efter Brahim Diaz kom retur til Milano-klubben, blev kontakten lukket ned.

I stedet for bliver 26-årige Zaccagnis sommer-skifte til Lazio. Zaccagni har været i Hellas Verona, siden han var rungdomsspiller. Sammenlagt har italieneren nået 143 førsteholdskampe for Hellas, hvor han i de seneste to sæsoner har været en af klubbens vigtigeste spiller. I den periode har Zaccagni leveret syv scoringer og 16 assist. I indeværende sæson har Zaccagni i Hellas Veronas to første Serie A-kampe scoret to mål.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik