Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

De bedste citater om Cristiano Ronaldo

Planet Football har samlet de bedste citater om Cristiano Ronaldo.
Pepe
- Hvis man sammenligner Ronaldo og Messi, så svarer det til at sammenligne et rumvæsen med et menneske. Ronaldo har ikke blod i årerne.


Luis Figo
- Der er nogle ting, som Ronaldo kan gøre med en fodbold, der får mig til at klø mig i håret og undre mig over, hvordan i alverden han gør det.


Zinedine Zidane
- Når du spiller med Ronaldo på dit hold, så er du allerede foran 1-0.


Johan Cruyff
- Cristiano Ronaldo er bedre end George Best og Dennis Law, som ellers er to fantastiske spillere i Manchester Uniteds historie.


George Best
- Der har været nogle spillere i tidens løb, som er blevet kaldt ”Den nye George Best”, men det er første gang, at det er et kompliment for mig.


Sir Alex Ferguson
- Vi har haft nogle fantastiske spillere i klubben – i løbet af mine 20 år – men han er oppe blandt de bedste.


Ryan Giggs
- Ronaldo kan score med begge fødder, han kan score med sit hoved, og nu scorer han med ryggen. Jeg vil vædde med, at han kan score i en kørestol.


Pele
- Ronaldo har haft sit gennembrud i løbet af de seneste to eller tre år, og han er den bedste i Europa. Jeg synes, at Ronaldo er den bedste spiller i øjeblikket – uden tvivl.


Gerard Pique
- Den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet imod, er Ronaldo. Man har ikke råd til at fjerne øjnene fra ham.


Yaya Toure
- Når man har Ronaldo på sit hold, bliver man automatisk den bedste midtbanespiller.


Ian Holloway
- Han er høj, han er i god fysisk form, han ser godt ud – der må være noget i vejen med ham… Forhåbentlig er han udstyret som en hamster! Så ville vi få det bedre med os selv.


Eusebio
- Han har magi i støvlerne. Det første, man lægger mærke til, er hans utrolige hurtighed og hans styrke. Han har en fantastisk kontrol og hans teknik er excellent. Han tror, at han kan alt med bolden, og det er den selvtillid, der gør ham til noget specielt.


Carlos Queiroz
- Han er en verdensstjerne i fodbold, ligesom Michael Jordan var i basketball… De er begge velsignet med en genialitet, som aldrig er set før.


Lionel Messi
- Ronaldo er der altid til at score mål i kampene. Han tager del i kampene for både klub- og landshold. Det har han gjort i mange år, og det gør ingen forskel, om han er på toppen eller en lille smule under.


Florentino Perez
- Cristiano Ronaldo er uvurderlig.


Robbie Ryan
- Jeg har aldrig i mit liv spillet mod sådan en spiller, og jeg var glad for, at jeg blev udskiftet.


Cristiano Ronaldo
- Jeg har aldrig forsøgt at skjule det faktum, at det er min intention at blive den bedste.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER