Fodbold nyheder

Transferkabalen kan fortsætte: Hazard udset som Ronaldo-afløser hvilket skaber plads til Mbappé

Af Christian Bang Jensen

Ifølge den spanske avis Marca er belgiske Eden Hazard udset som afløseren for Cristiano Ronaldo i Juventus, og det kan samtidig sætte skub i den næste store handel, der skal sende Kylian Mbappe til Real Madrid.

Article image
Ritzau-ScanpixFredag aften blev det officielt, at Cristiano Ronaldo er fortid i Juventus for i stedet at vende hjem til Manchester United, hvor karrieren for alvor tog fart. Og det kan sætte markante ringe i transferhavet inden vinduets lukning tirsdag aften.

For ”Den Gamle Dame” har ikke tænkt sig at brænde inde med pengene. De stribede er allerede i gang med at planlægge, hvordan den 36-årige portugiser skal erstattes, og her er førstevalget Eden Hazard. Det skriver spanske Marca fredag.

Kommer den belgiske verdensstjerne til Juventus vil det være anden gang i karrieren, at Eden Hazard sætter ankeret direkte ned i den sejlrande, Cristiano Ronaldo har efterladt. Den 30-årige kantspiller kom til havnen Santiago Bernabeu i Real Madrid i sommeren 2019, som den store afløser for den portugisiske stjerne, der blev sendt til Italien sommeren forinden. Sådan er det dog ikke gået for Eden Hazard, der har kæmpet med skadesproblemer, og som derfor ikke har sat samme markant præg på det legendariske stadion, som Cristiano Ronaldo gjorde gennem flere sæsoner.

Blandt andet derfor mener Marca at vide, at Real Madrid er villige til at lytte til tilbud fra Juventus på kantspilleren. Men et salg af Eden Hazard vil også kunne skabe plads i spillertruppen og i økonomien, så Los Blancos kan realisere den helt store drøm; at hente cruiseren Kylian Mbappé til den spanske hovedstad allerede i dette transfervindue.

Kylian Mbappé kommer ifølge avisen til at skulle indtage en plads til venstre for Karim Benzema – en plads som Eden Hazard har startet på i de første to kampe i sæsonen, og derfor vil en afsked med belgieren være ideel i forsøget på lukke handlen med PSG om den lynhurtige franskmand.

Om Juventus har råd til Eden Hazard er mere tvivlsomt, og Marca skriver da også, at italienerne i første omgang helst vil lave en lejeaftale med den belgiske kantspiller.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik