Philip Sinkbæk Jensen

Harry Kane kræver absurd fordobling af løn

Harry Kane bliver endegyldigt i Tottenham, men har dog taget stjernenykkerne med fra sin eftertragtede status på transfermarkedet. Lønkravet, som Kane vil have matchet, er så højt, at det nærmest er absurd.
Det er ikke mange timer siden, at 28-årige Harry Kane gennem sin Twitter-konto endegyldigt gjorde ende på samtlige spekulationer omkring et skifte til Manchester City. Han erklærede her, at han bliver i Spurs, og at han vil fokusere på holet, som Kane havde meldt sig ud af ved de seneste kampe.

Eftersom at den engelske landsholdskaptajn bliver i Tottenham, så kræver profilen, at lønnen afspejler hans værdi for klubben.

Ifølge velinformerede engelske the Times, så forlanger Harry Kane en ugentlig løn på 3,5 millioner kroner, der dermed vil måle sig med toplønningerne i Premier League. Skulle Tottenham-bestyrelsesformanden, Daniel Levy, imødekomme lønkravet, så kan Harry Kane se frem til en fordobling af sin nuværende løn.

Den 28-årige skarpretter er allerede den bedst betalte spiller i Tottenham-truppen, hvilket vil sætte lønstrukturen gevaldigt under pres i en klub, der kun kan se frem til at spille Europa Conference League-fodbold denne sæson.

Tottenham har haft en flyvende start i Premier League uden Harry Kane, hvor holdet har vundet to ud af to kampe. Spurs slog endda Manchester City 1-0 i sæsonåbneren.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER