West Ham - Leicester

England: Premier League
West Ham Pablo Fornals (26), S. Benrahma (56), M. Antonio (80), M. Antonio (84)
London StadiumFuld tid4-1
Leicester A. Pérez (40), Y. Tielemans (69)
Lineup

West Ham udspillede Leicester i VAR-drama

Af Daniel Fisker

Leicester City kom godt fra start i mandagens Premier League-kamp, men et kontraangreb til West Ham og et rødt kort til Ayoze Perez sendte Kasper Schmeichel og kompagni på slingrekurs.

Article image

Et højlydt London Stadium dannede rammen om mandagens Premier League-opgør mellem West Ham og Leicester. Gæsterne fra Leicester startede kampen selvsikkert, og ”The Foxes” var hurtige til at straffe West Ham for deres spilfejl.

West Ham formåede dog at afværge Leicesters angreb, hvorefter Michail Antonio var en konstant trussel for Leicester-defensiven. Det var dog ikke endnu en soloaktion fra den 31-årige angriber, som satte West Ham i gang, men derimod en tilsyneladende indøvet gameplan.

Efter 26 minutters spil mistede Jamie Vardy bolden, som Declan Rice var hurtig til at erobre og sende videre til Jerrod Bowen, der sendte Saïd Benrahma ned ad venstrekanten, inden den tidligere Brentford-profil fandt Pablo Fornals i Leicester-feltet, inden spanieren placerede bolden i det fjerneste målhjørne.

Leicester nærmede sig tilsyneladende en udligning, indtil filmen knækkede for Ayoze Perez. Den spanske kantspiller lavede en vanvidstackling på Fornals, hvilket i første omgang gik ubemærket hen. Efterfølgende var kampens dommer Michael Olliver dog ude på sidelinjen og gense situationen på VAR-skærmen, hvorefter han gav Perez marchordre.

Leicester gravede sig ned i resten af første halvleg, og Kasper Schmeichel brugte lang tid på at klage til kampens dommer, da han havde fløjtet til pause. Den danske keeper blev placeret i en kedelig hovedrolle, da der var spillet 10 minutter af anden halvleg.

Her leverede Leicester-forsvareren Caglar Soyuncu en horribel tilbagelægning til Schmeichel, som ikke havde mulighed for at forhindre, at bolden blev opsnappet af Antonio, som uselvisk sendte bolden videre til den fremadstormende Benrahma, som udplacerede Leicesters venstreback Luke Thomas, som havde taget opstilling på målstregen.

Overtallet gav West Ham mulighed for at angribe talstærkt, hvilket gav værterne flere fine muligheder for at udbygge deres føring. Lige pludselig meldte Leicester sig dog ind i kampen igen, da midtbanespilleren Youri Tielemans pludselig var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Leicester-manageren Brendan Rodgers taktik om at blive ved med at angribe gav pote, da James Maddison forsøgte at finde Patson Daka med en aflevering. Den tidligere Red Bull Salzburg-profil havde tilsyneladende ikke fået sin målnæse med på banen, hvorfor bolden endte hos Tielemans, som sendte et skud mod West Ham-målet. Belgierens første forsøg blev blokeret, inden Tielemans kunne prikke returbolden forbi Lukasz Fabianski.

Den fornyede spænding i kampen blev dog kortvarig. Ti minutter efter reduceringen var det den allestedsværende Michail Antonios tur til at komme på måltavlen. Igen var West Ham-dynamoen Declan Rice involveret i et angreb, da han sendte en stikning i retning af Antonio, som løb fra Soyuncu, inden han udplacerede Schmeichel.

Lidelserne var dog ikke forbi for Kasper Schmeichel og kompagni, da Antonio scorede til 3-1. Fire minutter senere satte Antonio prikken over i’et for de mange West Ham-fans, da han lukkede og slukkede på London Stadium. Vladimir Coufal fandt Antonio med en aflevering, hvorefter angriberen lobbede bolden over hans oppasser, inden han udplacerede Schmeichel i Leicester-målet og scorede til kampens resultat.

West Ham
(4-2-3-1)
1Łukasz Fabiański
5Vladimír Coufal
15Craig Dawson
21Angelo Ogbonna
3Aaron Cresswell
28Tomáš Souček
41Declan Rice (C)
20Jarrod Bowen
8Pablo Fornals
22Saïd Benrahma ↩88
9Michail Antonio ↩89
Bænk
13Alphonse Areola
7Andriy Yarmolenko ↪89
23Issa Diop
24Ryan Fredericks
31Benjamin Johnson
75Jamal Baptiste
10Manuel Lanzini
16Mark Noble ↪88
54Conor Coventry
Leicester
(4-2-3-1)
1Kasper Schmeichel (C)
21Ricardo Pereira
18Daniel Amartey
4Caglar Söyüncü
33Luke Thomas
8Youri Tielemans
25Wilfred Ndidi
17Ayoze Pérez
10James Maddison ↩81
7Harvey Barnes ↩64
9Jamie Vardy ↩81
Bænk
12Danny Ward
14Kelechi Iheanacho ↪81
29Patson Daka ↪64
27Timothy Castagne
11Marc Albrighton
20Hamza Choudhury
22Kiernan Dewsbury-Hall
26Dennis Praet
42Boubakary Soumaré ↪81

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik