Fodbold nyheder

Roma-back er landet i Milano

Af Stefan Lindahl

Alessandro Florenzi fløj i morges fra Rom til Milano for at skrive under med AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Roma har forsøgt at få afsat Alessandro Florenzi denne sommer, da backen ikke indgår i den nye Roma-træner José Mourinhos planer. Det er nu tæt på at lykkes. Florenzi fløj fredag morgen til Milano for at gennemføre et lægetjek og skrive under på en aftale med AC Milan. Det meddeler Sky Sport Italia.


30-årige Florenzi vil skifte til Milan på et sæson-langt lån, hvor efter Milan kan aktivere en købsoption på 34 mio. kroner. Florenzi har været i Roma siden sine ungdomsår, og nåede 280 førsteholdskampe for den italienske hovedstadsklub.

I de seneste 18 måneder har Florenzi ikke spillet en kamp for Roma. Den tid har italieneren været udlånt til Valencia og Paris Saint-Germain. Ingen af de to klubber har dog valgt at gøre leje-opholdet til et permanent ophold.

Opfylder både Piolis back- og kant-ønske
Hele sommeren har Milans træner Stefano Pioli ønsket sig en ekstra spiller til både højre kant og højre back. I sidste sæson var Manchester Uniteds Diogo Dalot gardering for Davide Calabria på højre back, men det leje-mål er ikke blevet forlænget, da de to klubber ikke har kunne nå til enighed om en ny aftale.

På højre kanten har Milan lige nu den unge belgier Alexis Saelemaekers og spanske Samu Castillejo. Sidstnævnte har Milan hele sommeren forsøgt at sælge, og det satser Milan fortsat på kan lykkes.

Med Florenzi får Pioli den spiller, som kan lukke begge huller. Selv om italieneren primært har spillet på backen, så kan han også spille på kanten, hvilket han har gjort i 70 kampe på klubplan.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik