Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Asbjørn Steffensen

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Uniteds Paul Pogba ser ud til at bruge hans sidste år af nuværende kontrakt hos The Red Devils, og håber på et skifte til Real Madrid på en fri transfer næste sommer. (Star Sunday)


Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, er opsat på at beholde Harry Kane i klubben og siger, at vil fortælle Mancheter City, at han vil sige nej, når de mødes søndag og skal forhandle. (Sunday Telegraph)

Der er en stigende chance for, at Harry Kane bliver i Tottenham. (Sunday Times)

West Ham-manager David Moyes siger, at det vil koste mere end 875 millioner kroner at købe klubbens landsholdsspiller, Declan Rice, som er sat i forbindelse med både Chelsea og Manchester United. (Mail on Sunday)

Dortmunds norske målmaskine, Erling Håland, der er blevet rygtet til flere store Premier League-klubber, skulle angiveligt drømme om verdens bedste liga. Dortmund foretrækker at sælge til en engelsk eller spansk klub, og ikke til Bayern München. (Sky Sports)

Tottenhams kaptajn og franske landsholdsspiler, Hugo Lloris, siger, at han ikke har talt med klubben om en kontraktforængelse, men han er rolig omkring situationen. (Mail on Sunday)


Arsenal vil forsøge at byde på Lyons franske midtbanespiller, Houssem Aouar, hvis de ikke kan skriver under med Martin Ødegaard eller James Maddison. (Sun on Sunday)

Manchester Uniteds Phil Jones nægtede at give sit trøjenummmer fire til fordel for nyindkøbte Raphael Varane til trods for ikke at have spillet en kamp for klubbens siden januar 2020. (Manchester Evening News, via Sun on Sunday)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik