Fodbold nyheder

Hollandsk EM-profil ligner Hakimi-afløser i Inter

Af Stefan Lindahl

Den hollandske PSV Eindhoven-back Denzel Dumfries er tæt på at skifte til Inter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ved sommerens EM-slutrunde var PSV Eindhoven-backen Denzel Dumfries en af de helt store oplevelser på det hollandske landshold, hvor han i i fire kampe scorede to mål og en leverede en assist. De præstationer ser ud til at sende backen væk fra hollandsk fodbold og videre til italienske Inter.


Ifølge transfer-guruen Fabrizio Romano er PSV og Inter enige om transferen. Det samme er Dumfries og Inter, hvorfor kun et lægetjek mangler. Det vil angiveligt finde sted i løbet af de kommende dage, hvorefter Dumfries kan trække i Inter-trøjen.

Sky Sport Italia berettede tidligere, at Inter havde fået afvist et bud på 91 mio. kroner af PSV. Hollænderne vil angiveligt have minimum 106 mio. kroner for Dumfries. Det problem ser de to klubber altså nu ud til at have løst.

Tidligere på sommeren solgte Inter højre backen Achraf Hakimi til Paris Saint-Germain for 542 mio. kroner. Siden har de forsvarende italienske mestre været på jagt efter en erstatning.

25-årige Dumfries har spillet for PSV siden sommeren 2018, hvor han kom til klubben fra Heerenveen. I 124 PSV-kampe har backen scoret 16 mål og leveret 20 assist.

Mere om Denzel Dumfries

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik