Fodbold nyheder

Leicester byder på dansk landsholdsspiller

Af Daniel Jensen

Midtstopperen har kun et enkelt år tilbage af kontrakten med Southampton.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Leicester var i sidste sæson igen snublende tæt på at sikre sig adgang til Champions League, men klubben måtte sande, at de for andet år i træk, fejlede på målstregen. Premier League starter igen denne weekend, men Leicester mistede i løbet af forberedelseskampene Wesley Fofana, der blev ramt af en alvorlig skade, og derfor er klubben på udkig efter en midtstopper.


Valget skulle være faldet på danske Jannik Vestergaard, og klubben skulle have sendt et officielt bud afsted til Southampton. Det skriver den engelske journalist Dan Sheldon, der følger Southampton tæt for The Athletic. Ifølge Sheldon skulle Leicester have budt 130 millioner for den 29-årige dansker, men Southampton skulle stå stejlt på kravet om minimum 160 millioner kroner for at lade danskeren gå.

Jannik Vestergaard kom til Southampton tilbage i 2018 efter en del år i den tyske Bundesliga. I det engelske er det blevet til 79 kampe for klubben, og han var også en del af det danske hold ved EM. Han er noteret for 29 kampe på det danske landshold.


Mere om Jannik Vestergaard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik