Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Henrik Varbøl Andersen

Et par store angribere fylder rygterne fra det engelske, og en rekordhandel med den engelske landsholdsanfører er måske lige på trapperne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham er parate til at lade Harry Kane skifte, hvis Manchester City vil betale omkring en milliard danske kroner plus yderligere 175 millioner i diverse klausuler. (Star Sunday)


City forventer, at Harry Kane lægger pres på Spurs-formand Daniel Levy for at tvinge et skifte igennem til de engelske mestre. (Sunday Mirror)

Hvis Lionel Messi præsenteres som ny mand i Paris, kan det betyde gode nyheder for Manchester Uniteds jagt på Eduardo Camavinga fra Rennes. Det forventes nemlig, at Paris opgiver den 18-årige midtbanemand, og det baner dermed vejen for ”The Red Devils”. (Star Sunday)

Arsenal lurer på muligheden for at hente Bernardo Silva fra Manchester City, da de ser ham som et billigere alternativ end James Maddison fra Leicester. (Sunday Mirror)

Manchester City vil dog hellere lade Bernardo Silva indgå i handlen med Harry Kane, hvor han tilbydes i bytte sammen med en stor pose penge. (Mail on Sunday)

Arsenal og West Ham vil begge byde på Tammy Abraham fra Chelsea. Angriberen forventes at komme i overskud, når Romelu Lukaku ankommer fra Inter. (Fabrizio Romano)


Lukaku skal gennemgå det obligatoriske lægetjek søndag i Belgien, før han rejser til London mandag og færdiggør skiftet til Chelsea. (Athletic)

Arsenal vil byde på den engelske højre-back Kieran Trippier fra Atletico Madrid efter Trippiers skifte til Manchester United er kollapset. (Sunday Sun)

Aston Villa tilbød også Jack Grealish til Real Madrid og Manchester United, før de blev enige med Manchester City om rekordhandlen. (Athletic)

Tottenham er interesserede i at hente Barcelonas brasilianer Philippe Coutinho, men en eventuel handel afhænger af, om "Spurs" sælger Kane. (Mundo Deportivo)

Barcelona har allerede tilbudt Coutinho til Everton, men det forventes, at Merseyside-klubben takker nej til brasilianeren. (Liverpool Echo)

Brighton håber de kan lande en handel med Arsenal-angriberen Eddie Nketiah på omkring 175 millioner. (Sunday Sun)

Burnley har svært at nå til enighed med RB Leipzig om den engelske kantspiller Ademola Lookman, så de har i stedet skiftet fokus til defensiven og vil hente Maxwel Cornet fra Lyon. (Sunday Sun)

West Ham forhandler videre med forsvarsspilleren Nikola Milenkovic fra Fiorentina. London-klubben har svært ved at imødekomme serberens krav. (90min)

Newcastle vil styrke defensiven med Nathaniel Phillips fra Liverpool. (Athletic)

Leeds United vil sende et forbedret bud afsted til Huddersfield i håb om at få fat i den 22-årige midtbanespiller Lewis O´Brien. (Football Insider)

Everton vil udleje deres målmand Joao Virgina i denne sæson. Flere Championship klubber i England nævnes som interesserede. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik