Fodbold nyheder

Juventus laver aftale med 19-årigt brasiliansk stortalent

Af Christian Bang Jensen

Kaio Jorge er blot et lægetjek fra at kunne kalde sig Juventus-spiller. Det skriver klubben på sin Twitter-profil onsdag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den brasilianske klub Santos har opfostret nogle af Brasiliens største fodboldspillere gennem tiden. Fra Pele til Neymar. Og nu kan det næste skud på den stamme være på vej til Europa.


For ifølge Juventus’ officielle Twitter-profil er ”Den gamle dame” blot et lægetjek fra at kunne skrive kontrakt med det 19-årige stortalent Kaio Jorge.Kaio Jorge er en lynhurtig spidsangriber, der har spillet 80 seniorkampe for brasilianske Santos og scoret 17 mål. Han var også med, da det brasilianske U/17-landshold vandt VM på hjemmebane i 2019.

Selvom prisen på den 19-årige angriber ikke er kendt endnu, mener Goal.com at vide, at Juventus scorer sig lidt af et røverkøb. Kaio Jorges kontrakt udløber nemlig til december, og da der er stor interesse for brasilianeren, vil Santos hellere sælge ham nu end at vente på, at talentet smutter gratis ved årsskiftet. Mediet spekulerer i, at Juventus betaler 21 millioner kroner over de næste to år samt syv millioner kroner i yderligere bonusser. Dertil får Santos en 50 procents videresalgsklausul med i posen.

- Juventus har accepteret vores betingelser. Held og lykke til Kaio Jorge, endnu en dreng fra ”The Villige” (Santos’ talentakademi), som vi håber vil gøre det godt på hans videre færd, skrev Santos præsident Andres Rueda på klubbens hjemmeside mandag.Mere om Kaio Jorge

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik