Fodbold nyheder

Saúls agent rejser til England mandag

Af Christian Bang Jensen

Mundo Deportivo og Daily Mail fortæller søndag, at Atlético Madrid-midtbanespilleren Saúl Ñíguez’ repræsentanter mandag vil flyve til England med henblik på at løse den 26-årige spaniers klubfremtid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Saúl Ñíguez startede inde for Atlético de Madrid i den tredje preseason-kamp lørdag i Wolfsburg, men skal man tro både spanske og engelsk kilder, er det langt fra sikkert, at den centrale midtbanespiller er i truppen, når Atlético Madrid den 15. august åbner titelforsvaret mod Celta Vigo.


For efter byttehandlen mellem Atlético Madrid og FC Barcelona, der skulle sende Saúl til Catalonien og Antoine Griezmann tilbage til ”Los Colchoneros”, er faldet sammen, har spillerens agent fortalt, at England og Premier League er den ideelle destination for den 26-årige spanier.

Overfor Mundo Deportivo bekræfter den britiske avis Daily Mail, at Saúl Ñíguez’ agent mandag morgen vil rejse til England for at forhandle med klubberne, der har vist interessere for midtbanespiller. Navnlig har Manchester United, Liverpool og Chelsea været lune på Saúl i en længere periode, hvor ”De Røde Djævle” menes at være favoritten til spanierens underskrift.

Saúl Ñíguez er et produkt af Atletico Madrids eget talentarbejde og har siden 2014 været en fast del af Diego Simeones mandskab. Dog var midtbanespillerens betydning i sidste sæsons mesterskab ikke, hvad den ellers har været gennem årene, hvorfor ”Los Colchoneros” ikke er afvisende overfor et salg. Frikøbsklausulen lyder på 1,1 milliarder kroner, men netop fordi Atleti er villige til at lade Saúl skifte, hvis det er hans ønske, kan prisen ifølge spanske Mundo Deportivo komme helt ned i 370 millioner kroner.

Saul har været medvirkende til et spansk mesterskab, en Copa del Rey-titel samt to Europa League-triumfer i sin tid hos Atletico Madrid, mens han også blev topscore ved U/21 EM i 2017, hvor Spanien tabte finalen til Tyskland med 1-0.Mere om Saúl

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik