Fodbold nyheder

Medie:
Arsenal vil forlænge med Granit Xhaka

Af Philip Dar

Xhaka har længe været rygtet til AS Roma, men nu ser det altså ud til, at schweizeren bliver i London.

Article image

Det har længe lignet et spørgsmål om tid før den schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka ville blive præsenteret hos Jose Mourinhos AS Roma. Den italienske klub, eller andre klubber for den sags skyld, har dog angiveligt ikke kunne matche Arsenals priskrav, det skriver The Athletic ifølge Metro. Dermed ligner det altså ikke længere et Arsenal-exit for Xhaka, som var en af Schweiz´ helt store stjerner under sommerens EM-slutrunde.

Xhaka har to år tilbage af sin Arsenal-kontrakt, så London-klubben er altså ikke tvunget til at sælge hvis ikke det rette tilbud kommer på bordet. Der er da også stadig plads til Xhaka i Arsenal-truppen, for selvom klubben har hentet den unge, belgiske midtbanespiller Albert Lokonga, så mangler klubben stadig en makker til Thomas Partey på den defensive midtbane.

Netop denne position har Arsenal forsøgt at forstærke i de seneste uger. Klubben er blevet meldt interesseret i Sassuolos Manuel Locatelli samt Lyons Bruno Guimaraes, men nu ser det altså ud til, at spilleren allerede er på kontrakt i klubben i form af Xhaka, og pengene dermed kan bruges på forstærkninger andre steder på banen.

Granit Xhaka forventes at vende tilbage til Arsenal i næste uge efter en forlænget ferie, og ser altså nu ud til at skulle forberede sig på endnu en sæson som Arsenal-spiller.

Mere om Granit Xhaka

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - BeşiktaşChampions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea